Vertrouwen is goed, controle is beter (?)

AMF supportNews

U staat er helemaal achter: de “command-and-control” stijl is ouderwets. De “trust-and-track” stijl is meer van deze tijd. U heeft er het volste vertrouwen in, dat uw medewerkers op een juiste manier werken aan gedelegeerde taken en verantwoordelijkheden. Samen met hen zult u de gewenste resultaten bereiken.

En dan zijn er toch de “schrikmomenten”: de resultaten blijven uit, uw cashpositie verslechtert, uw klanten zijn ontevreden, kennis blijkt niet geborgd te zijn of er verschijnen (plotseling) achterstanden.

Herkent u dit? Of bent u één van de ondernemers die twijfelt of uw (drukke) medewerkers hun tijd aan de juiste zaken besteden? “Twijfel is de wachtkamer van inzicht.”
Bent u, net als ik, ervan overtuigd dat investeren in “gepast en praktisch” toezicht op uw werkprocessen, het borgen van kennis en veiligstellen van bedrijfsinformatie zich op de lange termijn gaat terugverdienen?

Ik kom u als ondernemer graag ondersteunen. Samen zorgen wij voor optimalisatie van uw werkprocessen, motivatie van uw mensen en hun effectieve bijdrage aan het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen.

U kunt verantwoordelijkheden blijven delegeren en (weer) met een gerust hart focussen op het ondernemen zelf. U bent (weer) “in control”.

Claudia Witlam


Deze publicatie delen?