Teamspirit vergroten met 1,5 meter live workshop

AMF supportNews

Stel je afdelingsuitjes en trainingen nog even uit, maar vind je verbinding tussen collega’s wel belangrijk? Meer verbinding dan in jullie huidige teamsessies en zoomvergaderingen?

Informeer dan eens naar de vernieuwende live workshop ‘Mengkracht’, waarin we serieus en met plezier kijken naar individuele eigenschappen en denkwijzen en hoe we die kunnen mengen zodat een ieder tot zijn/haar recht komt in jouw team.

Wij gebruiken muziek als middel en metafoor. Jullie kunnen het geleerde direct in de praktijk toepassen met behulp van een eenvoudige tool; het door ons ontwikkelde mengpaneel.

Wat kun je als team in een middag bereiken?

* Vrijer en met een knipoog naar jezelf en de ander kijken en luisteren;

* Loskomen van hiërarchische verhoudingen, functies en rollen;

* Veiligheid en acceptatie binnen teams vergroten;

* Elkaar beter leren kennen en met meer plezier samenwerken.

Wat zeggen eerdere deelnemers?

Ingrid Bennink (consultant voor bedrijfsondersteuning en procesoptimalisatie): “Een creatieve en vernieuwende manier om meer inzicht te krijgen in elkaar en hoe je samen invulling geeft aan een opdracht.”

Bouwe Doeven (vestigingsleider): “De workshop geeft prachtig inzicht in het verschil tussen samenwerken en samen een goed resultaat neerzetten en wat ervoor nodig is om het laatste te bereiken.”

Monique Vlek (Search Consultant): “Door de workshop Mengkracht kunnen teamleden onverwachte eigenschappen bij elkaar ontdekken. In ons team was de aanvang van het gezamenlijk componeren van achtergrondmuziek bij een spannende film wat chaotisch. Om structuur aan te brengen, nam ik de leiding. Voor mij vanzelfsprekend, maar tijdens de evaluatie hoorde ik dat anderen dat door mijn rustige en bescheiden voorkomen totaal niet van mij hadden verwacht.”

Wie zijn de trainers?

Claudia Kuhnt: “Ik heb jarenlange ervaring als (interim) manager en controller. Muziek is mijn passie. In de workshop combineer ik mijn analytische kant met mijn muzikale, mensgerichte kant.”

Hubert ter Meulen: “Muziek maken is communiceren. Voor de beste uitvoering van een muziekstuk is contact maken essentieel. Dat is een van de belangrijkste uitgangspunten van de workshop.”

Maatwerk!

Wij leveren maatwerk. De keuze voor de oefeningen stemmen we af op jullie branche en de samenstelling en grootte van het team. Wij nemen de 1,5 meter en eventuele andere coronaveiligheidsmaatregelen in acht.

Meer weten?

Bel Claudia: 06 – 16 67 03 64 of mail: info@amfsupport.nl

#mengkracht #coaching #teambuilding #teamontwikkeling #teamspirit #samenwerken#verbinding #kantoorwerk #communicatie #plezierophetwerk #workshop #DISC #maatwerk #muziek #vernieuwend #anderhalvemeter #reconnect #nieuwenormaal #Q4 #Zeshoeden #HRmanager #teamleider#teamlead#teamspirit #fun #teamactiviteit #teamuitje #projectteam #afdelingsuitjes


Deze publicatie delen?