Beste HR-manager, teamleader of afdelingsmanager,

AMF supportNews

Besteed juist nu (extra) aandacht aan jouw mensen, aan jouw team, want het (team)werk gaat in het najaar ondanks de corona‘dreiging’ gewoon door. Volg onze workshop MENGKRACHT voor een soepele doorstart met een gemotiveerd team dat goed samenwerkt, zodat het zich met volle aandacht op de klant of het te leveren product of dienst kan focussen.

Met onze workshop MENGKRACHT bezorgen we jullie een leuke en leerzame middag, waarin we respectvol naar ieders eigenschappen kijken en vervolgens hoe we jullie kunnen ‘mengen’, zodat een ieder in zijn of haar kracht komt te staan.

Hiervoor gebruiken we een door ons ontwikkelde tool, een eenvoudig mengpaneel, en muziek(instrumenten) als middel en metafoor. Het mengpaneel kunnen jullie later op de werkvloer gebruiken om inzicht te krijgen in concrete situaties. MENGKRACHT is een combinatie van theorie (minder dan de helft) en praktijk. Het accent ligt op kennisdelen en interactie. We gaan samen met plezier aan de slag, niks is goed of fout.

MENGKRACHT verbindt, stimuleert, versterkt en verbetert de samenwerking binnen teams. Geeft inzicht, bewustwording en handvatten om tot teamversterkend (individueel)gedrag te komen. Er ontstaan (nieuwe verrassende) verbindingen, meer begrip voor elkaar en luisterbereidheid.

Wat zeggen eerdere deelnemers?

Ingrid Bennink (Consultant voor bedrijfsondersteuning en procesoptimalisatie): “De workshop is een creatieve en vernieuwende manier om meer inzicht te krijgen in elkaar en hoe je samen invulling geeft aan een opdracht. Ik vond het erg leuk om te doen. En heb het als meer dan een workshop ervaren. Het is ook een teamuitje en zorgt voor verbinding. Je leert elkaar op een heel andere manier kennen”.

Martin Hoeve (Trainer, Coach en Adviseur): “De workshop was een afwisselende en verrassende manier om te kijken naar de samenwerking binnen ons team. Het heeft ons geholpen om elkaar beter te vinden en bracht ook een goede sfeer in het team. Zeker een aanrader!”

Eddy van Eeden (Managing Consultant Oopen Advies en Interim): “Creatief, leerzaam, gezellig en leuk om eens wat anders te doen!”

De trainers

Claudia Witlam: “Ik heb jarenlange ervaring als (interim) manager en controller. Muziek is mijn passie. In de workshop combineer ik mijn cijfermatige, analytische kant met mijn muzikale, mensgerichte kant.”

Hubert ter Meulen: “Muziek maken is communiceren. Voor de beste uitvoering van een muziekstuk is contact maken essentieel. Dat is een van de belangrijkste uitgangspunten van de workshop.”

Maatwerk

Wij leveren maatwerk. De keuze voor de oefeningen stemmen we af op de branche en de samenstelling en grootte van het team. Wij werken volgens de op dat moment geldende regels in de anderhalvemetersamenleving.

Meer weten?

Bel Claudia: 06 – 16 67 03 64 of mail: info@amfsupport.nl

#mengkracht #coaching #teambuilding #teamontwikkeling #samenwerken #kantoorwerk #communicatie #plezierophetwerk #workshop #DISC #maatwerk #muziek #vernieuwend #anderhalvemeter #reconnect #nieuwenormaal #Q4 #Zeshoeden #HRmanager #teamleider #team


Deze publicatie delen?