Terug naar kantoor. Veilig en vooral ook weer met plezier!

AMF supportNews

Straks gaan we weer naar kantoor. Dat zal even wennen zijn na maanden thuiswerken en alleen maar contact via telefoon en scherm. Geen praatje bij het koffieapparaat, geen gezamenlijke lunch of teambuildingactiviteit. Extra leuk én nuttig om met jouw team onze workshop te volgen. Zo kunnen jullie weer aan elkaar wennen en de verbinding herstellen om ‘re-connected’ weer samen aan de slag te gaan.

Van augustus tot en met december geven wij weer workshops MENGKRACHT. Doel is dat jij en je collega’s met (meer) plezier samenwerken, effectiever communiceren en met meer aandacht en begrip betere teamresultaten bereiken. Samenwerken is voorlopig misschien niet zo fysiek dichtbij als we gewend waren, maar wel in verbinding met elkaar.

In onze workshop kijken we met plezier naar de verschillen in jullie team en vervolgens hoe jullie kunnen mengen zodat zowel jij als de ander in zijn kracht komt te staan. Hiervoor gebruiken we een door ons ontwikkelde tool, een eenvoudig mengpaneel, en muziek(instrumenten) als middel en metafoor. Onze vernieuwende workshop is een combinatie van inhoud en fun.

Maatwerk

Wij leveren maatwerk. De keuze voor de oefeningen stemmen we af op de branche, de samenstelling en de grootte van het team. Uiteraard werken we volgens de op dat moment geldende regels in de anderhalvemetersamenleving.

Wat zeggen eerdere deelnemers over MENGKRACHT?

Martin Hoeve (Trainer, Coach en Adviseur): “De workshop “hoe mengt jouw stem” was een afwisselende en verrassende manier om te kijken naar de samenwerking binnen ons team! Het heeft ons geholpen om elkaar beter te vinden en bracht ook een goede sfeer in het team. Zeker een aanrader!”

Ingrid Bennink (Consultant voor bedrijfsondersteuning en procesoptimalisatie): “De workshop is een creatieve en vernieuwende manier om meer inzicht te krijgen in elkaar en hoe je samen invulling geeft aan een opdracht. Ik vond het erg leuk en heb het als méér dan een workshop ervaren. Het is ook een teamuitje en het zorgt voor verbinding. Je leert elkaar op een heel andere manier kennen.”

De trainers

Claudia Witlam-Kuhnt: “Muziek is mijn passie. Als twaalfjarige zong ik mijn eerste solo’s en nog steeds beleef ik als sopraansoliste en zangcoach veel plezier aan muziek. Daarnaast heb ik ruime ervaring als (interim) manager en (business) controller. In onze workshop combineer ik mijn cijfermatige, analytische kant met mijn muzikale, mensgerichte kant.”

Hubert ter Meulen: “Muziek maken is communiceren. Voor de beste uitvoering van een muziekstuk is contact maken essentieel. Dat is een van de belangrijkste uitgangspunten van onze workshop. Ik ben opgeleid tot vocalist en afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht, waar ik mij heb toegelegd op het toepassen van muziek- en theatermethodieken in trainingen. Ik geef workshops bij bedrijven en instellingen en ben zelf regelmatig op het podium te vinden.”

Meer weten?

Bel Claudia op 06 – 16 67 03 64 of mail info@amfsupport.nl

#mengkracht #coaching #teambuilding #teamontwikkeling #samenwerken #kantoorwerk #communicatie #plezierophetwerk #workshop #training #DISC #Q4 #zeshoeden #maatwerk #muziek #vernieuwend #anderhalvemeter #reconnect #muziek


Deze publicatie delen?