Ik ben blauw. En nu?

AMF supportNews

Ik ben blauw. En nu?

Herken je dit? Je hebt een training in de DISC-methode gevolgd en je weet dat je rood, geel, blauw of groen bent. Maar wat doe je daar nu mee?

Het is interessant om jouw basiskleur te weten, maar je bent meer dan dat. En jouw collega’s ook. In onze workshop MENGKRACHT kijken we naar jullie ‘kleuren’ (eigenschappen) en vervolgens hoe we die kunnen mengen, zodat zowel jij als de ander tot zijn recht komt in het team. Hierbij gebruiken we een door ons ontwikkeld mengpaneel en muziek(instrumenten) als middel en metafoor.

Doel

Bewustwording van verschillen in persoonlijkheid, denkwijze en motivatie en het effect daarvan op jullie gedrag en teamresultaten. Verschillen herkennen, respecteren en doelgericht inzetten. Inleven in en rekening houden met persoonlijke voorkeuren (triggers en allergieën). Hoe kunnen jullie met (meer) plezier samenwerken, effectiever communiceren en met meer aandacht en begrip betere teamresultaten bereiken.

Doelgroep

Bestaande teams (vast of tijdelijk), nieuwe teams (in selectiefase tot al samengesteld) en teams met of zonder vaste leider.

Hoe?

Korte theorie (minder dan de helft) vertalen we door middel van praktische oefeningen naar de praktijk. Het accent ligt op kennis delen en interactie: jullie leren van elkaar! We gebruiken muziek als middel en metafoor en een mengpaneel om jullie situatie of project te analyseren, te brainstormen en rollen en persoonlijkheden binnen het team af te stemmen. Het mengpaneel kunnen jullie na de training op de werkvloer gebruiken om inzicht te krijgen in concrete situaties. We gaan samen met plezier aan de slag. Muzikale kennis of ervaring is niet nodig.

Kernwoorden

Laagdrempelig – Inzicht – Verrassend – Verbinding – Praktisch toepasbaar – Plezier

De trainers

Claudia Witlam: “Muziek is mijn passie. Als twaalfjarige zong ik mijn eerste solo’s en nog steeds beleef ik als sopraansoliste en zangcoach veel plezier aan muziek. Daarnaast heb ik ruim 25 jaar ervaring als (interim) manager en controller. In de training combineer ik mijn cijfermatige, analytische kant met mijn muzikale, mensgerichte kant.”

Hubert ter Meulen: “Ik houd van muziek en vind het nog mooier als muziek functioneel is. Dat is het geval in opera’s en musicals en ook in onze training. Ik ben afgestudeerd trainer aan de Hogeschool Utrecht, waar ik muziek- en theatermethodieken leerde toepassen in trainingen. Sindsdien geef ik muziek- en theaterworkshops bij grote en kleine bedrijven en instellingen.”

Maatwerk

Wij leveren maatwerk. De keuze voor de oefeningen stemmen we af op de branche en de samenstelling en de grootte van het team.

Meer weten?

Bel 06 – 16 67 03 64 of mail info@amfsupport.nl

#mengkracht #coaching #teambuilding #samenwerken #training #workshop #DISC #maatwerk #muziek


Deze publicatie delen?