Energie krijg je vooral van een inspirerend proces

AMF supportNews

Geniet ik in mijn vak nog wel genoeg van het proces?

Een vraag die ik mij regelmatig blijf stellen.

Zonder doel heeft mijn reis geen richting. Het doel geeft mij uitdaging en uiteindelijk een belangrijke succesbeleving.

Eerlijk is eerlijk, vaak duurt het een tijd voordat ik het doel behaald heb en is de “energieboost” meestal van korte duur. In mijn doelgericht denken en enthousiasme schuilt dan ook het risico steeds “meer” en “sneller” te willen.

Ik besef goed, dit gaat ten koste van de “reis” zelf. Een “reis” die inspirerend, leerzaam en spannend moet blijven!

Herken je dit? Blijf dan net als ik voldoende aandacht richten op de “reis” zelf. Ofwel de dagelijkse processen waarin jij jouw specifieke vaardigheden, ervaring en passie kunt inzetten, delen en uitbreiden.

Gun jezelf telkens een mooie “werk”dag en geniet extra van de (deel)resultaten.

Claudia Witlam

www.amfsupport.nl – van inzicht naar control – 06 16 67 03 64


Deze publicatie delen?